luni, 31 august 2015

Gânduri la început de an școlar

De mâine, înapoi la şcoală! Începutul Noului An Şcolar să ne afle sănătoşi, cu râvnă şi cu aplecare spre cunoaştere şi spre fiinţa celor pe care-i instruim! Să ne ajute Dumnezeu ca fiecare dintre noi, în datoria în care este chemat, să răspundă cu sârguinţă şi cu dorinţa de mai bine! Întotdeauna competiţia pe care o dăm să fie cu noi înşine! Fie că suntem dascăli, părinţi sau chiar copiii învăţăcei! Colegilor mei de la catedră le doresc multă răbdare şi iscusinţă şi să-şi amintească, în vreme de cârtire, dragostea şi dăruirea cu care au ales să slujească fiecărei generaţii de copii pe care o "CRESC"! 
Părinţilor vreau sa le adresez rugămintea de a fi aproape de copiii lor şi, implicit, de cei ce mijlocesc întru buchisirea cărţii de către aceştia. Numai formând o echipă putem culege împreună roadele! 
Vouă, dragii noștri copii, vă doresc mult succes în anul şcolar care bate la uşă; să fiţi sănătoşi, voioşi, cuminţi şi deştepţi şi să ne bucuraţi cu rezultatele voastre şcolare şi prin purtarea voastră cuviincioasă, dar nu docilă! E cea mai importantă răsplată a noastră: să vedem cum CREŞTEŢI, UNDUIŢI, NE DEPĂŞIŢI pe noi cei care, cândva, umili vă vom fi fost dascăli!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu